Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków na Antarisa

_Zgredek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam Mam Pytanie Czy ma ktoś cheata ze jak postać raz bije to bije tam 3 czy 5 razy . z góry dziekuję za odpowiedzi

Za duża ta sygnaturka /Makin

Opublikowano

Napisz prosto czy posiada ktoś wh na ten serwer tak posiada ale nie udostępnia :) działa tam wh dmg hack i multi hack tyle informacji mogę podać :)

Opublikowano

Napisz prosto czy posiada ktoś wh na ten serwer tak posiada ale nie udostępnia :) działa tam wh dmg hack i multi hack tyle informacji mogę podać :)

tam działa wszystko a ty piszesz tak jakbys k***a bogiem byl bo masz czity lol

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Pewnie będzie tam działać prawie wszystko :D Tak samo pisali o jakich oni nie mają zabezpieczeń przed Ddosami  :O Właśnie widzę  :yay:

Opublikowano

na becie działały wszystkie khaki ale teraz to nie wiem. ps. nawet kick khak działał xD

Jak Ci działały "haki" jak nawet nie idzie wstrzyknąć dllki do procesu, więc o czym mowa? :v

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Uruchom coś :) ha ha tam działa wszystko haha poza mną i 4 czy 5 osobami to nikt tam nic jeszcze nie uruchomił a ja niczego nie udostępniam a dlaczego Kultura na tym forum mi na to nie pozwala 

Opublikowano

Uruchom coś :) ha ha tam działa wszystko haha poza mną i 4 czy 5 osobami to nikt tam nic jeszcze nie uruchomił a ja niczego nie udostępniam a dlaczego Kultura na tym forum mi na to nie pozwala 

hahahaha tylko się nie zdziwcie jak dostaniecie jakieś pkliczki na pw od tego debila i potem potracicie konta ;)

kolejny reflink skutkuje banem (wg. regulaminu)

Opublikowano

hahahaha tylko się nie zdziwcie jak dostaniecie jakieś pkliczki na pw od tego debila i potem potracicie konta ;)

od tego trzeba zacząć ze debilami to jesteście wy bo nie potraficie nawet uruchomić czitów na tym serwerze po drugie ja nie mam nawet zamiaru nawet za kasę czegokolwiek udostępniać czity ma grono zaufanych osób i wystarczy każdy ma mózg rączki i oczy wiec może zrobić to samemu :) a po trzecie na tym forum z taką kultura jaka tutaj panuje nie warto nawet niczego udostępniać tym bardziej nikomu pomagać :)

Opublikowano

no widzicie ktos dobrotliwy wam pokazal jak to zrobic a wy teraz uwazacie sie za mistrzow fachu i gadacie co to nie wy a w  rzeczywistosci nie wiecie o co chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...